Tuesday, February 01, 2011

Sweet Couple




That's a sweet picture aite?!
Alright, today I'm going to switch my language,
mari BAHASA MALAYSIA, semangat berkobar-kobar nak ckp dalam Bahasa Malaysia ni,
Okay, sweet couple?!
aku suka tengok sweet couple, tapi aku tak suka yg menggedik-gedik 
(tapi nak buat macamna, hidup dieorg suka hati la)

Aku tengok la semua kawan aku ade pasangan hidup yang loving,
aku je yang keseorangan -_-
ape tak nye aku tak jumpe 'the one' lagi! 
dan..dan..dan.. aku bukannya lawa pun. 
kukuku :D

tapi aku berdoa, harap2x dapat la aku menikmati hidup ni
dengan meluangkan masa aku dengan orang yang aku sayangi :)
Insha-Allah.

Doa-doakan saya ye :)
XXDORKXX
Post a Comment

Latest Instagrams

© Curitan Aqalili. Design by FCD.